Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική! Μάθε Περισσότερα.

savvatokyriako sti chalkidiki
Το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά σιγά σιγά όμως η επιθυμία μας για παράταση των καλοκαιρινών μας διακοπών είναι ακόμη αρκετά έντονη, δε συμφωνείτε; Η λύση βρίσκεται πλέον στις μικρές αλλά τονωτικές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου! Και τι καλύτερο  για τους Θεσσαλονικείς από μερικές βουτιές στην πανέμορφη Χαλκιδική; Δείτε σπίτια στη Χαλκιδική για τις μικρές σας αποδράσεις.

Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε μαζί το τέλειο σπίτι για τη δική σας προσωπική εκδρομή.

3 λόγοι για να επιλέξετε τη Χαλκιδική για το Σαββατοκύριακο

Μικρές αποστάσεις

afytos rentaway Σε λιγότερο από 30 λεπτά (από Θεσσαλονίκη) βρίσκεστε σε πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής. Μπορείτε φυσικά να ανακαλύψετε και υπέροχα χωριά όπως η Άφυτος που απέχει μόλις 85 χμ από τη Θεσσαλονίκη και προσφέρει γραφικά και παραδοσιακά τοπία στους επισκέπτες της ή την κοσμοπολίτικη Νικήτη που είναι πόλος έλξης τουριστών. Ανακαλύψτε σπίτα στην Άφυτο Χαλκιδικής ή κατοικιές στη Νικήτη.

Καθαρές παραλίες

paralies chalkidikis Η Χαλκιδική φημίζεται για τις καθαρές παραλίες και τα γαλάζια νερά της. Περάστε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο κοντά σε μια παραλία για να έχετε άμεση πρόσβαση για το καθημερινό σας μπανάκι!

Λιγότερος κόσμος

Τώρα που μπαίνει ο Σεπτέμβριος η κίνηση στη Χαλκιδική είναι μειωμένη. Μπορείτε πολύ πιο εύκολα να απολαύσετε μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης καθώς και να έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση.
Μη χάνετε χρόνο! Κλείστε άμεσα το επόμενο ταξίδι σας με τη Rentaway.
WordPress PopUp Plugin