Τρόποι Πληρωμής

Για την οριστικοποίηση της κράτησης, οι χρήστες απαιτείται να πληρώσουν το 30% της συνολικής αξίας της κράτησης. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται από την εταιρεία, αν η κράτηση ακυρωθεί μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου ορίου ημερών που αναγράφεται σε κάθε ακίνητο. Πριν την παρέλευση του προβλεπόμενου ορίου ημερών, η εταιρία επιστρέφει στους χρήστες όλο το ποσό.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

Α. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέστε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • Alpha bank GR0701407120712002002014767 SWIFT/BIC: CRBAGRAA 
  • Εθνική τράπεζα GR6501107440000074400232729 SWIFT/BIC: ETHNGRAA

Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό κράτησης. Αφού κάνετε την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected].

Β. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

  • Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Ασφάλεια

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη.

Σημαντικό! Το σύστημά μας δεν κρατάει κανένα προσωπικό σας δεδομένο

Γ. PayPal

Το PayPal είναι η πιο ασφαλής και διαδεδομένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών στον κόσμο. Πραγματοποιούνται καθημερινά χιλιάδες πλήρως αξιόπιστες συναλλαγές.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατά την άφιξη σας στο κατάλυμα πρέπει να γίνει ολοσχερής εξόφληση του κόστους της κράτησής σας. Αυτό μπορεί να γίνει με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα κατά την άφιξη ή μπορεί να έχει προηγηθεί κατάθεση σε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Επιπλέον, για την οριστικοποίηση της κράτησης ακινήτου απαιτείται ποσό εγγύησης για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν σε αυτό. Αν δεν προκύψει κάποια ζημία στο ακίνητο, η εταιρία επιστρέφει στους χρήστες όλο το ποσό της εγγύησης κατά το check out. Το ύψος της εγγύησης εξαρτάται από το ακίνητο και γνωστοποιείται στους χρήστες πριν την ολοκλήρωση της κράτησής τους.

Κατά την άφιξή σας στο ακίνητο θα κληθείτε να υπογράψετε συμφωνητικό σε δύο γλώσσες ελληνικά και αγγλικά με όλα τα στοιχεία της κράτησης στο οποίο θα αναγράφεται και το ποσό της εγγύησης του καταλύματος.

WordPress PopUp Plugin