Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Μείνετε σε ιδιωτικά σπίτια, βίλλες και yacht με ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο υπηρεσιών.

Καθιερωμένες Υπηρεσίες

Τι να περιμένετε από εμάς κάθε φορά

Κάθε κατάλυμα προετοιμάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή, για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού

Εκτενής καθαρισμός των σπιτιών πριν την άφιξη και μετά την αναχώρηση σας.

Φρεσκοπλυμένα σεντόνια και πετσέτες

Φρεσκοπλυμένα σεντόνια και πετσέτες

Σεντόνια και πετσέτες σας παρέχονται για την διαμονή σας και αντικαθίστανται μια φορά την εβδομάδα.

Ένα μέλος της ομάδας μας

Ένα μέλος της ομάδας μας

Ένας από εμάς θα σας υποδεχτεί και θα είναι στην διάθεση σας καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής σας.

Υπηρεσίες a la carte

Απολαύστε στο έπακρο τις διακοπές σας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τον εξοπλισμό των καταλυμάτων με φαγητό και ποτό πριν την άφιξη σας, την πραγματοποίηση κρατήσεων σε εστιατόρια, ακόμα και την εξασφάλιση αυτοκινήτου ή οδηγού για τις μετακινήσεις σας. Θα σας παρέχουμε τις υψηλότερου επίπεδου υπηρεσίες της αγοράς καθώς δεν θέλουμε απλά να παρέχουμε ένα κατάλυμα διαμονής, αλλά να αναλάβουμε
και να οργανώσουμε μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία για εσάς.

Υπηρεσίες a la carte

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Θέλετε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκίνητου που υπάρχουν διαθέσιμες; Η ομάδα εξυπηρέτησης είναι έτοιμη να εξασφαλίσει για εσάς, οποιοδήποτε όχημα επιθυμείτε από μια ευρεία γκάμα διαθεσίμων οχημάτων, σε τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά! Προσφέρουμε την καλύτερη συλλογή αξιόπιστων οχημάτων, πολυτελών αυτοκίνητων, μηχανών, σκαφών και πολλά ακόμα.

Υπηρεσίες a la carte

Υπηρεσίες Θυρωρού

Ο προσωπικός σας θυρωρός είναι έτοιμος να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε στάδιο της διαμονής σας, και είναι στην διάθεση σας για κάθε διευκόλυνση, μικρή η μεγάλη. Καθήκον του να οργανώσει γευστικές περιπέτειες με φρέσκα ψάρια στα καλύτερα παραθαλάσσια εστιατόρια η να επιμεληθεί για μια μαγευτική βραδιά στα διάφορα οινοποιία, bars και clubs. Από συντονιστές γάμου μέχρι υπηρεσίες catering, και διοργανωτές εκδηλώσεων, συνεργαζόμαστε με έναν μεγάλο αριθμό εταιριών παροχής υπηρεσιών ώστε να εξυπηρετήσουμε οποία επιθυμία σας προκύψει.

Υπηρεσίες a la carte

Οδηγός και Μεταφορές

Μπορούμε να αναλάβουμε την μετακίνηση σας από και προς το αεροδρόμιο στο κατάλυμα σας. Ένας συνεργάτης οδηγός, θα σας παραλάβει από τις αφίξεις και θα σας μεταφέρει στο μέρος της διαμονής σας. Προσφέρουμε πληθώρα επιλογών οχήματος όπως είναι το κλασικό ταξί, πολυτελές van ή λιμουζίνα. Ακόμα παρέχουμε υπηρεσίες μετακίνησης και οδηγού για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε για όλη την διάρκεια της διαμονής σας.

Υπηρεσίες a la carte

Εφοδιασμός προ-άφιξης

Η ομάδας μας μπορεί να φροντίσει ώστε το κατάλυμα να είναι εφοδιασμένο με ό,τι κρίνετε εσείς απαραίτητο, ακόμα και πριν την άφιξη σας. Φανταστείτε να φτάνετε στο ενοικιαζόμενο σπίτι σας, έπειτα από μακρινό ταξίδι και να απολαμβάνετε έναν φρεσκοστυμμένο χυμό, αξία ανεκτίμητη. Σε συνεργασία με την υπηρεσία θυρωρού που προσφέρουμε, θα κάνουμε το παν ώστε να ξεκινήσουν οι διακοπές από την πρώτη στιγμή της άφιξης σας.

Υπηρεσίες a la carte

Chef/ υπηρεσίες μαγειρικής

Μερικά από τα καταλύματα περιλαμβάνουν σεφ στα μέλη του προσωπικού τους. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να προετοιμάσει τον εφοδιασμό των τροφίμων, να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες chef, να οργανώσει catering. Στόχος μας είναι να σιγουρευτούμε ότι εσείς και οι συνταξιδιώτες σας θα βιώσετε γευστικές εμπειρίες και θα περιπλανηθείτε σε γαστρονομικές περιπέτειες μαζί με τους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες τους είδους.

WordPress PopUp Plugin