Γίνετε Οικοδεσπότης

Γίνετε οικοδεσπότης

Νοικιάστε το σπίτι σας σε τουρίστες και κερδίστε χρήματα!

Έχετε κάποιο διαθέσιμο διαμέρισμα ή εξοχικό σπίτι; Γνωρίστε τη Rentaway και αρχίστε να νοικιάζετε το σπίτι σας σε τουρίστες από όλο τον κόσμο! 

Καταχωρήστε το κατάλυμά σας.

Μέγιστη Προβολή και Ασφάλεια

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή. Αρχικά συμπληρώνετε τη φόρμα ενδιαφέροντος ιδιοκτήτη και μας τη στέλνετε στο [email protected] για να λάβουμε μια πρώτη εκτίμηση για το σπίτι σας. Στη συνέχεια επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες ώστε να είναι έτοιμο το σπίτι σας να ανεβεί στην πλατφόρμα μας αλλά και σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες.

Έχετε τον έλεγχο με ευκολόχρηστα εργαλεία.

Ελέγχετε την διαθεσιμότητα , τις τιμές, και το ποιος μένει στην κατοικία σας. Σας παρέχουμε πρόσβαση στα πιο σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης κρατήσεων, ώστε να διαμορφώσετε τις τιμές ενοικίασης όπως επιθυμείτε.

Λάβετε πληρωμή

Για την οριστικοποίηση της κράτησης, οι επισκέπτες απαιτείται να πληρώσουν το 30% της συνολικής αξίας της κράτησης σας. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται από την εταιρεία, αν η κράτηση ακυρωθεί μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου ορίου ημερών που αναγράφεται σε κάθε ακίνητο. Πριν την παρέλευση του προβλεπόμενου ορίου ημερών, η Rentaway επιστρέφει στους επισκέπτες όλο το ποσό.

Υπηρεσία Rentdirect

Κέρδισε χρήματα από το κατάλυμα σου με το πρόγραμμα Rentdirect.

Επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ενοικίασης – από την προώθηση του ακίνητου , την ασφάλεια του μέχρι τον καθαρισμό του , την διαχείριση και την συντήρηση του. Κερδίστε χρήματα χωρίς να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια.

WordPress PopUp Plugin