Διαχείριση Ακινήτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

diaxeirisi akiniton rentaway
Η διαχείριση ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο αλλά και γνώσεις και εξειδίκευση προκειμένου να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα και τις περισσότερες δυνατές κρατήσεις στο σπίτι σας.

Εμπιστευτείτε μας για την ολοκληρωμένη διαχείριση και προβολή του ακινήτου σας στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες

Η Rentaway είναι μια δυναμική και ανερχόμενη πλατφόρμα προβολής και άμεσης κράτησης ακινήτων από τουρίστες κι επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον όμως, η πολυετής εμπειρία της ομάδας της Rentaway, που αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς και digital marketing specialists, αναλαμβάνει την ολιστική και 360° προβολή του ακινήτου σας σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έκτος από τη δική μας πλατφόρμα, το ακίνητο σας θα εμφανίζεται οπουδήποτε αναζητούν διαμονή οι μελλοντικοί σας επισκέπτες!

Προσφέρουμε άμεση επαγγελματική αξιολόγηση, διαχείριση και καταχώρηση του ακινήτου σας

epikoinoniste mazi mas Εξυπηρετούμε την περιοχή της Θεσσαλονίκης και όλη τη Χαλκιδική. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, να δούμε το ακίνητό σας και να συλλέξουμε πληροφορίες για την περιοχή ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης. Κατόπιν έρευνας και ανάλυσης και βάσει των δικών σας απαιτήσεων, διαμορφώνουμε την τιμή της ημερήσιας μίσθωσης και στη συνέχεια προγραμματίζουμε την απαραίτητη επαγγελματική φωτογράφιση. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες φωτογράφους εξειδικευμένους στη φωτογράφιση σπιτιών και εσωτερικών χώρων ώστε να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δυνατά σημεία του σπιτιού σας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στη σωστή και άρτια συγγραφή κείμενων και αναλυτικών περιγραφών ώστε ο επισκέπτης να παίρνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Τα κείμενα προσαρμόζονται κατάλληλα στις απαιτήσεις των πλατφορμών και παρέχουν τις λεπτομέρειες που θα δώσουν στο σπίτι σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να έχει τις περισσότερες δυνατές κρατήσεις. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την υποδοχή των επισκεπτών, τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού κατά το check out καθώς και την καθαριότητα του χώρου.

Καταχώρηση στο μητρώο βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων

Από 31 Αυγούστου 2018 όλοι οι ιδιοκτήτες που προσφέρουν τα ακίνητά τους για βραχυχρόνια μίσθωση υποχρεούνται να τα αναρτήσουν στην επίσημη νέα πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Επίσης, οφείλουν να ενημερώνουν την πλατφόρμα και με όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται στο ακίνητό τους. Μάθετε περισσότερα για τη δήλωση & φορολόγηση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. diaxeirisi akiniton thessaloniki chalkidiki Η Rentaway αναλαμβάνει υπεύθυνα την πλήρη και ολοκληρωμένη διαχείριση του ακινήτου σας σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διατάξεις και πάντοτε προς όφελος σας. Ελάτε σήμερα σε επαφή μαζί μας για να σας λύσουμε όλες τις απορίες και να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο 231 22 22 33, email [email protected]
WordPress PopUp Plugin