Βραχυχρόνια Μίσθωση Ακινήτων στη Χαλκιδική

vraxixronia misthosi akinitou

Θέλω να νοικιάσω το εξοχικό μου! Τι πρέπει να κάνω;

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών στη Χαλκιδική στρέφονται προς τη βραχυχρόνια μίσθωση των κατοικιών τους σε τουρίστες και επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως προσφέρουν το σπίτι τους για κάποιο περιορισμένο χρονικό διάστημα προς ενοικίαση, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες με σκοπό να αυξήσουν το οικογενειακό εισόδημα αλλά και να καλύψουν τα πάγια έξοδα συντήρησης του σπιτιού τους. Έχετε σπίτι στη Χαλκιδική; Μάθετε πως θα αυξήσετε το εισόδημά σας χωρίς κόπο!

Νοικιάζω το σπίτι μου για πρώτη φορά, τι χρειάζεται να ξέρω;

Το πρώτο βήμα είναι να αναρτήσετε φωτογραφίες και περιγραφή του σπιτιού σας στις δημοφιλείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Έπειτα είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τους πρώτους επισκέπτες σας! Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η σωστή και επαγγελματική φωτογράφιση είναι απαραίτητη προκειμένου να αναδειχθούν τα δυνατά σημεία του σπιτιού σας αλλά και να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, μια πλήρης και αξιόπιστη περιγραφή θα βοηθήσει τον επισκέπτη να καταλάβει εκ των προτέρων πως ακριβώς είναι το σπίτι σας αλλά και τι έχει να προφέρει η γειτονιά σας (πχ  εστιατόρια, καταστήματα κλπ). vraxixronia misthosi apli diakosmisi Έπειτα θα πρέπει να εξοπλίσετε το σπίτι σας με όλα τα απαραίτητα που μπορεί να χρειαστεί κάποιος που θα έρθει για διακοπές αλλά και να αφαιρέσετε τα περιττά αντικείμενα. Για παράδειγμα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καθαρά λευκά είδη (πετσέτες, σεντόνια κλπ) είναι το ελάχιστο που θα πρέπει να προφέρετε. Αντίστοιχα, καλό θα ήταν να απομακρύνετε από το σπίτι προσωπικά σας αντικείμενα ή πράγματα αξίας. Έτσι και εσείς θα είστε ήσυχοι αλλά και οι τουρίστες θα απολαύσουν ένα λιτό και καθαρό σπίτι χωρίς παραπανίσια αντικείμενα.
Όσο πιο λιτή και μοντέρνα διακόσμηση έχει ένα σπίτι τόσο πιο συμμαζεμένο και καθαρό φαίνεται

Γιατί να απευθυνθώ σε εταιρία διαχείρισης ακινήτων;

Εάν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθείτε με όλα τα παραπάνω τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων. Στη Rentaway γνωρίζουμε πλήρως όλες τις διαδικασίες της σωστής βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων στη Χαλκιδική. Έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι όλα τα παραπάνω και πόσος χρόνος απαιτείται για να γίνει σωστά η όλη διαδικασία. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πλήρη διαχείριση του σπιτιού σας, την υποδοχή των επισκεπτών (check-in & check-out), την καθαριότητα και αλλαγή κλινοσκεπασμάτων, την επικοινωνία με τους τουρίστες αλλά και τον έλεγχο του σπιτιού μετά από κάθε κράτηση. Επίσης θα αναρτήσουμε το ακίνητό σας στις πλατφόρμες και θα φροντίσουμε για τη διαφήμιση και τη σωστή προβολή του ώστε να έχετε το μέγιστο αριθμό κρατήσεων. Τέλος, φροντίζουμε την έγκαιρη υποβολή δηλώσεων στην ΑΑΔΕ ώστε να είστε εντάξει απέναντι στις φορολογικές υποχρεώσεις. Μάθετε περισσότερα για τη δήλωση & φορολόγηση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Η σωστή προβολή και η άρτια διαχείριση του ακινήτου σας είναι απαραίτητα εφόδια για να αυξήσετε στο μέγιστο το εισόδημά σας.
sosti provoli akinitou Οι άνθρωποι που επέλεξαν το δικό σας σπίτι, έχουν έρθει στη χώρα μας για να απολαύσουν τις διακοπές τους και πρέπει να εξυπηρετηθούν άψογα και επαγγελματικά ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και να μας επιλέξουν ξανά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Εμείς αναλαμβάνουμε το κομμάτι της διαχείρισης και εσείς απολαμβάνετε το νέο σας εισόδημα.
WordPress PopUp Plugin