Έχεις Σπίτι στη Χαλκιδική; Μάθε πως θα Αυξήσεις το Εισόδημά σου Χωρίς Κόπο!

eisodima exohiki katoikia rentaway

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας από την εξοχική σας κατοικία;

Αν έχετε σπίτι στη Χαλκιδική, τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει! Βαρεθήκατε να πηγαίνετε κάθε χρόνο διακοπές στο ίδιο μέρος; ή μήπως σας κούρασε η συντήρηση του εξοχικού σας; Τώρα υπάρχει τρόπος και να αυξήσετε το εισόδημά σας αλλά και να απολαύσετε διακοπές με άνεση σε όποιο μέρος επιθυμείτε. Αναρωτιέστε πως; Μάθετε πως πλέον έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε το ακίνητό σας και να προσελκύσετε τουρίστες από όλο τον κόσμο, κερδίζοντας έξτρα χρήματα.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τους ιδιοκτήτες των εξοχικών κατοικιών.

Έχω σπίτι στη Χαλκιδική αλλά οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές. Τι να κάνω;

Κανένα πρόβλημα! Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας για να λάβουμε μια πρώτη εκτίμηση του σπιτιού σας και κατόπιν μπορούμε να κανονίσουμε επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας με εξειδικευμένο φωτογράφο κατοικιών.

Τι αναλαμβάνετε να κάνετε εσείς για μένα;

Αναλαμβάνουμε να γράψουμε πλήρη και αναλυτική περιγραφή για το σπίτι σας όπου θα παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να δει ο επισκέπτης. Περιγράφουμε τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους του εξοχικού σας, ενημερώνουμε σχετικά με τις εξτρά υπηρεσίες και παροχές που ενδεχομένως υπάρχουν και φροντίζουμε για την ανανέωση των κειμένων όποτε είναι απαραίτητο.

Πού θα προβάλλεται το ακίνητό μου;

Το ακίνητο σας θα προβληθεί στην Rentaway αλλά και σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες (Booking, Airbnb κλπ) προκειμένου να καλύψουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό προβολής. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προβολής του σπιτιού σας εννοείται πως είμαστε στη διάθεσή σας να τη συζητήσουμε.

Με ποιον τρόπο μπορεί να ενισχυθεί η προβολή του σπιτιού μου;

Οι δημοφιλείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας ενοικίασης ακινήτων δέχονται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες στις σελίδες τους. Η Rentaway είναι μια ανερχόμενη πλατφόρμα που μέρα με τη μέρα αυξάνει τους επισκέπτες της. Επιπλέον όμως ενισχύουμε τα ακίνητα της πλατφόρμας μας με στοχευμένες διαφημίσεις στα Social Media και στη Google!

Τι χρειάζεται να κάνω αφού 'ανεβεί' το σπίτι μου στις πλατφόρμες;

Τίποτα! Εμείς αναλαμβάνουμε να υποδεχτούμε τους επισκέπτες που θα έχουν κάνει κράτηση στο σπίτι σας για τις διακοπές τους. Φροντίζουμε για την καθαριότητα του και διασφαλίζουμε ότι το σπίτι σας θα παραμείνει στην κατάσταση που το παραλάβαμε. Καταθέτουμε τα χρήματά σας και εσείς απολαμβάνετε ένα επιπλέον εισόδημα δίχως να κουραστείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας και ξεκινήστε να ανακαλύπτετε νέες δυνατότητες και εμπειρίες! Rentaway [email protected] (+30) 2310 222233
WordPress PopUp Plugin