Δεκαπενταύγουστος στη Χαλκιδική: τι να προσέξετε & τι να αποφύγετε!

15Αύγουστος στη Χαλκιδική

Ο 15αύγουστος του 2018 'πέφτει' Τετάρτη κι αυτό σημαίνει ότι η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα θα βρει την πόλη της Θεσσαλονίκης άδεια και τους κατοίκους της να παραθερίζουν σε κοντινούς ή μαακρινούς προορισμούς.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι φροντίζουν να πάρουν την άδεια τους αυτήν την περίοδο και αρκετές εταιρείες κλείνουν για λίγες μέρες, συνεπώς οι εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής αποτελούν έναν απολαυστικό μονόδρομο!

Για εσάς που μείνατε στην πόλη αλλά θέλετε να επισκεφτείτε τη Χαλκιδική αυθημερόν, ετοιμάσαμε έναν οδηγό για να γνωρίζετε τι πρέπει να προσέξετε και τι να αποφύγετε!

Ξεκινήστε τη διαδρομή προς τη Χαλκιδική νωρίς το πρωί

aytokinito anatoli

Λόγω της αυξημένης κίνησης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μποτιλιαριστείτε εάν δεν ξεκινήσετε αρκετά νωρίς το πρωί

Φροντίστε να κάνετε κράτηση μια- δυο μέρες πριν στο εστιατόριο που θέλετε

estiatorio rentaway

Εάν δε θέλετε να περιμένετε αρκετή ώρα στην αναμονή, δείτε τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό στη Χαλκιδική και καλέστε έγκαιρα στο εστιατόριο της επιλογής σας για να κλείσετε τραπέζι για εσάς και την παρέα σας.

Κάντε κάτι διαφορετικό κλείνοντας μια ημερήσια κρουαζιέρα

imerisia krouaziera 15augoustos

Υπάρχει τρόπος να περάσετε καλά διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητά σας. Ενώ οι περισσότεροι θα βρίσκονται στις παραλίες εσείς θα απολαμβάνετε τα γαλάζια νερά της Χαλκιδικής χωρίς συνωστισμό. Δείτε εδώ ημερήσιες κρουαζιέρες και κλείστε άμεσα τη δική σας.

Τέλος, για εσάς που έχετε στη διάθεσή σας μερικές μέρες παραπάνω και δε θέλετε να επιστρέψετε την ίδια μέρα στην πόλη, σας προτείνουμε να δείτε σπίτια στη Χαλκιδική για να απολαύσετε λίγο παραπάνω την ξεκούρασή σας.

WordPress PopUp Plugin