• Εκδηλώσεις

Thessaloniki Street Food Festival 2018

thessaloniki street food festival 2018

Έφτασε και φέτος το Thessaloniki Street Food Festival!

Στις 28 & 29 Απριλίου, η Θεσσαλονίκη θα υποδεχτεί για ακόμη μια φορά τη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού, χορού και πολυπολιτισμικότητας της πόλης. Στον προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου θα στηθεί ένα μεγάλο φαγοπότι γεμάτο μουσική! thessaloniki street food Γνωρίστε την τέχνη του street food
thessaloniki street food festival dimarxeio Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση

Ανακαλύψτε Γεύσεις, Χρώματα κι Αρώματα

Όσοι βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη 28 & 29 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε γεύσεις και συνταγές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο. Στόχος των διοργανωτών είναι η ανάδειξη της πανέμορφης Θεσσαλονίκης σε γαστρονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, μέσω της φιλοσοφίας και της τέχνης του street food!
Η τέλεια πρόταση για το κοινό της Θεσσαλονίκης
Επιπλέον, πέρα από τις πολυάριθμες επιλογές σε street food που θα έχουν οι λάτρεις του φαγητού, θα υπάρχουν και τρία μουσικά stages, kitchen lab, χώρος για παιδιά και 2 χώροι ξεκούρασης! Θα χορέψετε στους ρυθμούς των τους Gadjo Dilo, Dub Pistols Soundsystem feat. Rodney P - RiddimKilla,Souled Out, Red Bull Music presents Kareem Kalokoh & Negros Tou Moria & διάφορων DJs της πόλης. thessaloniki street food festival burgers Η πόλη της Θεσσαλονίκης ζει σε έντονους ρυθμούς και σας περιμένει να την ανακαλύψετε! Όσοι μένετε εκτός πόλης, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βρούμε το ιδανικό κατάλυμα για το Σαββατοκύριακο ή δείτε σπίτια στη Θεσσαλονίκη.
WordPress PopUp Plugin