• Εκδηλώσεις

Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη & στη Χαλκιδική

i natasa mpofiliou sti thessaloniki

Αυτό το καλοκαίρι θα ζήσουμε το πιο "Όμορφο Όνειρο"!

Στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Δάσους, το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη Νατάσσα Μποφίλιου τη Δευτέρα 25/6 στις 9 το βράδυ.

Ετοιμαστείτε να βιώσετε μια ολοζώντανη, πρωτότυπη και μελωδική εμπειρία κάτω από το νυχτερινό ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσουν μια αξέχαστη συναυλία, εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι, η οποία έχει στόχο να μας ταξιδέψει και να μας συνεπάρει στο πιο όμορφο καλοκαιρινό όνειρο. Η αφίσα της συναυλίας Natassa Mpofilioy To omorfo oneiro Η αγαπημένη τριάδα συνεχίζει να ψυχαγωγεί πρωτότυπα και δημιουργικά το κοινό της, μετά την επιτυχημένη πρόταση "Μπελ Ρεβ" το χειμώνα στην Αθήνα. Αυτή τη φορά όμως δίνουν τη δυνατότητα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου να μαγευτούν και να απολαύσουν έναν μοναδικό ήχο κι ένα συναρπαστικό συναίσθημα.

Το Όμορφο Όνειρο και στη Χαλκιδική

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 η παρέα θα εμφανιστεί στο Αμφιθέατρο Μουδανίων στη Χαλκιδική. Συνδυάστε τη μοναδική συναυλία με ένα τριήμερο ξεκούρασης στην όμορφη Χαλκιδική. Βρείτε διαμονή στη Χαλκιδική. Μην το χάσετε! Εισιτήρια: 13€ προπώληση & 15€ στην είσοδο Ενημερωθείτε για όλα τα events της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής στο blog της Rentaway!
WordPress PopUp Plugin