3+1 Λόγοι για να επιλέξετε διακοπές το Σεπτέμβριο

  diakopes to septembrio
  Οι διακοπές το Σεπτέμβριο γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Το ευνοϊκό κλίμα της Ελλάδας και οι υψηλές θερμοκρασίες που πολλές φορές φτάνουν μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου,  δίνουν την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να παραθερίσει το διάστημα αυτό.

  Δείτε τους 3 +1 λόγους για να κάνετε κι εσείς τις διακοπές σας το Σεπτέμβριο

  Θα πετύχετε χαμηλότερες τιμές και οικονομικότερα πακέτα.

  Η παραθεριστική περίοδος του Σεπτεμβρίου θεωρείται από την πλειοψηφία των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων ως low season. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κλείσετε τη διαμονή σας με κόστος έως και 40% χαμηλότερο από ότι αν την κλείνατε πχ τέλη Ιουλίου. Επιπλέον, πέφτουν και οι τιμές σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισητήρια και βρίσκετε πιο εύκολα θέσεις και διαθεσιμότητα σε σπίτια υψηλής ζήτησης
  Για το μήνα Σεπτέμβριο προσφέρουμε όλα τα σπίτια στη Ραστώνη στην Άφυτο με 120 €/ διανυκτέρευση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.
  rastoni september offer rastoni offer

  Λιγότερος κόσμος, περισσότερη άνεση

   relax at the beachΛόγω του ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι παίρνουν την άδεια τους τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, οι παραλίες και τα τουριστικά θέρετρα έχουν λιγότερο κόσμο το Σεπτέμβριο. Μπορείτε να κινηθείτε πιο εύκολα στους δρόμους των τουριστικών περιοχών και να απολαύσετε άνετα το κολύμπι σας στη θάλασσα.

  Η θάλασσα είναι πιο ζεστή το Σεπτέμβριο

  Για εσάς που σας αρέσουν τα ζεστά μπάνια, ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να κολυμπήσετε. Η θερμοκρασία της θάλασσας είναι πιο υψηλή κι εσείς απολαμβάνετε το κολύμπι σας περισσότερο.

  Υπάρχει ένα μέρος στη Χαλκιδική όπου τα νερά είναι ζεστά τους περισσότερους μήνες του χρόνου!

  diaporos blue waters rentawayΦυσικά πρόκειται για το νησάκι του Διάπορου που βρίσκεται κοντά στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και μαγεύει με τα καταγάλανα φιλόξενα νερά του. Βρείτε διαμονή στο Διάπορο για να ανακλύψετε τα ζεστά νερά του!

  Όταν οι άλλοι επιστρέφουν, εσείς φεύγετε!

  vacation in september

  Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή το καλοκαίρι, όμως όταν όλοι θα έχουν γυρίσει στα καθήκοντα τους και στις υποχρεώσεις της πόλης, εσείς θα ετοιμάζεστε για τις πιο ξεκούραστες διακοπές της ζωής σας.

  Δείτε περισσότερες προτάσεις:

  Nikiti Crystal Maisonette 1 130 €/ διανυκτέρευση

  nikiti crystal 1 special offer 

  Άφυτος Casa Grigoriou Κάμαρα 2 από 45 € έως 55 € ανά διανυκτέρευση

  camara 2 afytos 

  Σπίτι στην Ελάνη με θέα στην θάλασσα 260 €/διανυκτέρευση

   elani villa september offer

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες προτάσεις ή επισκεφτείτε το special offers για να δείτε όλα τα επιλεγμένα σπίτια σε προφορά για το διάστημα Σεπτέμβριος-Οκτώβριος.