Πευκοχώρι

Πευκοχώρι

Το Πευκοχώρι αποτελεί έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους οικισμούς της Κασσάνδρας και βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του ποδιού, πολύ κοντά στην Καλλιθέα. Είναι από τους πιο όμορφους και ζεστούς προορισμούς της Χαλκιδικής, καθώς φημίζεται για τη ζωντάνια και τη φιλοξενία του, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες και όσους αγαπούν τις οργανωμένες διακοπές που σφύζουν από ζωή. Φυσικά, η φύση δεν λείπει από το Πευκοχώρι, καθώς , όπως υποδηλώνει και το όνομά του, χαρακτηρίζεται από έντονη βλάστηση.

Στο Πευκοχώρι θα βρείτε οργανωμένες παραλίες με κρυστάλλινα γαλανά νερά και φημισμένα beach bars, που απλώνονται κατά μήκος του χωριού με θέα την όμορφη Σιθωνία. Από τη σκάλα του Πευκοχωρίου, αναχωρούν καθημερινά καραβάκια που σας ξεναγούν στις γύρω παραλίες και περιοχές. Η νυχτερινή ζωή, αποτελεί ένα από τα “ατού” της περιοχής, καθώς τα clubs και τα μπαράκια, θα σας συντροφεύσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Όσον αφορά τη διαμονή, οι επιλογές πολλές και άξιες της απόλυτης ξεκούρασης που αναζητάτε. Κατοικίες πολυτελείας και βίλες υψηλών προδιαγραφών, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα θα καλύψουν τις ανάγκες σας για ξεκούραση, διασκέδαση και άνεση.

WordPress PopUp Plugin