Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Rentaway προσφέρει μια ολιστική εμπειρία αισθήσεων στις διακοπές σας. Ανακαλύψτε μοναδικά σπίτια και εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σας.

Σχετικά με εμάς

Το Όραμά Μας

Γιατί Εμάς

Με τη Rentaway μπορείτε να κλείσετε μοναδικά σπίτια, σκάφη και τις εμπειρίες που προσφέρουν οι ντόπιοι. Αναζητούμε διαρκώς τις καλύτερες ιδιόκτητες κατοικίες, μοναδικά σκάφη κι εμπειρίες που θα σας προσφέρουν μαγική εμπειρία διακοπών.

Ανακαλύψτε Μοναδικές Εμπειρίες

Δίνουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους πανέμορφους προορισμούς της Ελλάδας μέσω μοναδικών εμπειριών και προτάσεων

Υψηλές Προδιαγραφές

Κάθε σπίτι είναι επιλεγμένο προσωπικά από εμάς προκειμένου να είμαστε βέβαιοι για την υψηλή ποιότητα των διακοπών που σας προσφέρουμε.

Υπηρεσίες Στα Μέτρα Σας

Παρέχουμε επιπλέον υπηρεσίες (ενοικίαση αυτοκινήτων, υπηρεσίες μαγειρικής κ.α) που ολοκληρώνουν και αναβαθμίζουν τη διαμονή σας.

Η Ελληνική Κουλτούρα

Η Ελληνική Κουλτούρα

Γνωρίστε την πλούσια ελληνική κουλτούρα μέσα από τη διαμονή σας στα σπίτια μας.

Οι Προτάσεις Μας

Οι Προτάσεις Μας

Εάν χρειάζεστε βοήθεια στις επιλογές σας, είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε μαζί ιδανικούς προορισμούς για εσάς.

Ο οικοδεσπότης

Ο οικοδεσπότης

Θα υπάρχει πάντα κάποιος να σας υποδεχτεί αλλά και να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η Rentaway Σε 3 Απλά Βήματα

Πώς λειτουργεί η Rentaway;

Κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα προσέγγιση στον τομέα του τουρισμού προσφέροντας σπίτια υψηλών προδιαγραφών για ταξιδιώτες όλων των απαιτήσεων.

Επιλέξτε Προορισμό

Πληκτρολογήστε τον προορισμό που επιθυμείτε στην αναζήτηση και δείτε ποια είναι τα διαθέσιμα ακίνητα.

Κάντε Κράτηση

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας online σε λίγα μόνο λεπτά. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας με έναν εκπρόσωπό μας, στείλτε το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Προσθέστε Υπηρεσίες

Το καλύτερο κομμάτι των διακοπών σας: ο μάγειρας, ο οδηγός, ένα απολαυστικό μασάζ… Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στις διακοπές σας!

WordPress PopUp Plugin