Χανιώτη

Χανιώτη

Μικρά δεντρόφυτα πάρκα, πλατείες, ταβερνάκια και γραφικοί πεζόδρομοι αποτελούν το χαρακτηριστικό της Χανιώτη. Είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Χαλκιδικής, που συνδυάζει το νεανικό μπρίο με την ηρεμία των οικογενειακών διακοπών.

Η διαμονή σας στη Χανιώτη θα χαρακτηριστεί από το ταπεραμέντο της περιοχής και τις όμορφες εικόνες εξαιτίας του γραφικού του χαρακτήρα. Διαθέτει πολυτελείς κατοικίες και βίλες με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο των πάρκων του, beach bars και μπαράκια που φημίζονται για τα πάρτυ που διοργανώνουν, ταβέρνες και εστιατόρια με ντόπια κουζίνα, όλα βουτηγμένα στον έντονο ρυθμό της Χαλκιδικιώτικης διασκέδασης.

Παρά τον κόσμο που τον κατακλύζει του καλοκαιρινούς μήνες, η Χανιώτη ενδείκνυται και για πιο ήρεμες και δημιουργικές στιγμές. Διαθέτει οργανωμένες παραλίες με θαλάσσια σπορ, για τους πιο δραστήριους και αθλητικούς τύπους, ενώ υπάρχουν γωνιές για πιο απομονωμένες βουτιές στις γαλανόλευκες αμμώδεις παραλίες του. Κοντινοί προορισμοί αποτελούν η Καλλιθέα, το Πευκοχώρι που μοιράζονται τη ζωντάνια του, καθώς και ο Γλαρόκαβος που είναι ιδανικός για ήσυχες εξορμήσεις.

WordPress PopUp Plugin